Comenzi telefonice 0765.385.323

Comenzi telefonice
0765.385.323

Semnificatia florilor in functie de culori

Albul este o culoare curata, pura, de relaxare.
Florile albe sugereaza puritate morala, prefectiune, inocenta, satisfactie si respect. Oferind flori albe ii vei transmite: “Iti multumesc“, “Cu respect si afectiune“, “Iarta-ma“, “Esti o mama/sora/prietena adevarata“.
Portocaliu radiaza, fiind o culoare a soarelui.Florile portocalii aduc fericire, caldura, vitalitate si de asemenea exercita o influenta foarte buna asupra dispozitiei umane. Ele reusesc sa sugereze cel mai bine sentimentele de dragoste juvenila si arzatoare.
Cumpara un buchet de flori portocalii si sigur te va indragi.
Roz este culoarea tinerelor, culoarea prospetimei, a suavitatii.
Daca iti doresti sa surprinzi pe cineva oferindu-i un buchet de flori roz, sigur vei fi rasplatit cu un zambet deoarece denota sinceritate, ganduri bune si energie si aminteste de copilarie.
Daca vrei sa o inviti la un picnic ofera-i un buchetde flori roz.

 

Atunci cand cuvintele sunt de prisos, florile vor spune totul. Rozul este culoarea seductiei timide, inceputului de drum, iubirii confuze. Trandafirii vor ramane florile preferate ale femeilor, iar daca vrei sa impresionezi, acest roz puternic exprimat intr-un buchet unic va aduce cu siguranta rezultatul dorit.
Galben este o culoare a luminii, cu efecte stralucitoare.
De asemenea culoarea galbena este simbolul nobletii, bogatiei, iar tonurile ei puternice pot sugera uneori gelozie, egoism, invidie.
Violet este asociat cu lux, noblete si integritate.
De aceea, atunci cand te vei intalni cu mama viitoarei tale mires ear fi bine daca in buchetul de flori vei avea si o floare violet. Daca vorbim despre dragoste florile violet simbolizeaza sentimente profunde si serioase. Femeile care adora aceste flori sunt meditative si apreciaza foarte mult comunicarea din cadrul relatiei.
Verde este culoarea naturii primavera, a renasterii si a tineretii. In buchetele de flori si aranjamentele florale ofera note de prospetime si naturalete.
Poti oferi buchete de flori verzi la inceputul unei relatii ca o dovada de sinceritate.
Albastru culoare calda, dar relaxanta, culoarea pacii si a libertatii, daca asociezi cu orizontul.
Florile albastre sugereaza pe o parte nemarginire, distanta si pe de alta parte speranta si incredere.
Lavender reprezinta culoarea si floarea preferata a femeilor mondene.
Aceasta nuanta de violet sugereaza rafinament, gratie, eleganta si ofera o nota speciala. Un buchet magic realizat din flori din aceasta culoare sigur ii va transmite mesajul de frumusete feminine. Oferind un buchet de trandafiri rosii sau orice alte flori rosii poti sa ii spui:: “Te iubesc“, “M-am indragostit de tine” sau “Vrei sa fii sotia mea?”